flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Рубель Євгена Анатолійовича , м.Маріуполь, Донецька область

03 травня 2024, 15:08

По справі 905/533/24

 

Ухвалою суду від 29.04.2024 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі №905/533/24, за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) учасників справи..

Встановлено відповідачу строк до 24.05.2024 (враховуючи час пересилання засобами зв'язку) для подання суду відзиву на позов (із урахуванням вимог ст.165 ГПК України) разом з усіма доказами, що обґрунтовують доводи, які в ньому наведені або заяву про визнання позову та надати до суду докази надіслання/вручення копії відзиву іншій стороні.

У разі ненадання відзиву на позов у встановлений судом строк, справа згідно з ч.9 ст.165 ГПК України буде розглянута за наявними в ній матеріалами.

Відповідні заяви по суті справи повинні відповідати вимогам статей 161-165 ГПК України та мають бути подані у строк, визначений в ухвалі.

Письмові докази подаються до суду в оригіналі або в належним чином засвідченій копії (ст.91 ГПК України).

Заяви, клопотання, пояснення, докази тощо, які подаються до суду, мають бути одночасно направлені іншим учасникам розгляду справи.

Повідомляємо про можливість подання заперечень проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження: відповідачу у строк до 24.05.2024, позивачу – не пізніше п’яти днів з дня отримання відзиву.

Суд доводить до відома учасників справи, що за приписами ч.7 ст.6 ГПК України особі, яка зареєструвала електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), суд вручає будь-які документи у справах, в яких така особа бере участь, виключно в електронній формі шляхом їх направлення до електронного кабінету.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Справу розглядає суддя Макарова Ю.В.

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118701101