flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Євгенівське", с. Євгенівка Великоновосілківського району Донецької області, код 30835215

02 травня 2024, 15:16

Справа №905/2460/21

 

Господарський суд Донецької області ухвалою  від 29.04.2024 призначив підготовче засідання на 22.05.2024 о 10:00 год.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: 61022, м. Харків, проспект Науки, 5, в залі судових засідань № 104.

Запропонував сторонам надати обґрунтування своєї позиції по справі на теперішній час.

Заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді через особистий кабінет в системі "Електронний суд".

Відповідно до ч. 6 ст. 6 та ч. 6, 7 ст. 42 ГПК України адвокати, нотаріуси, державні та приватні виконавці, арбітражні керуючі, судові експерти, органи державної влади та інші державні органи, органи місцевого самоврядування, інші юридичні особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в обов’язковому порядку.

Процесуальні документи в електронній формі мають подаватися учасниками справи до суду з використанням Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи в порядку, визначеному Положенням про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та/або положеннями, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Суд роз’яснює Сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю "Євгенівське" його обов’язок зареєструвати свій електронний кабінет в системі "Електронний суд" та про можливість ознайомлення з матеріалами справи через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

 

 

за позовом: Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Євгенівське"

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Кронос-Дон"

про визнання договору недійсним та застосування двосторонньої реституції

 

Суддя: Лобода Т.О.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118701084