flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Комунального закладу "Сартанська мистецька школа" Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації Маріупольського району Донецької області, код 02218890

25 квітня 2024, 15:10

Справа №905/631/24

 

Господарський суд Донецької області ухвалою від 22.04.2024 прийняв  позовну заяву до розгляду та відкрив провадження у справі №905/631/24 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" до Комунального закладу "Сартанська мистецька школа" Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації Маріупольського району Донецької області про стягнення 22   947,63 грн. Розгляд справи вирішив здійснювати в порядку спрощеного позовного провадження справи без повідомлення (виклику) учасників справи за наявними у справі матеріалами. Встановлено учасникам справи строки для подання заяв по суті справи, в тому числі відповідачу строк 15 днів з дня вручення цієї ухвали для подання відзиву на позов та 5 днів з дня отримання відповіді на відзив для подачі заперечень на відповідь на відзив.

Клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати у строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше 5 днів з дня отримання відзиву.

Подання доказів у справі та всі процесуальні дії можуть вчинятися учасниками справи протягом тридцяти днів з дня відкриття провадження у справі.

Суд роз’яснює Комунальному закладу "Сартанська мистецька школа" Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації Маріупольського району Донецької області його обов’язок зареєструвати свій електронний кабінет в системі "Електронний суд" та про можливість ознайомлення з матеріалами справи через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

Всі заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, а також будь-які інші документи  можуть бути подані засобами електронного зв’язку через особистий кабінет в системі “Електронний суд”. У разі неможливості надсилання документів в електронному вигляді - звичайною поштою на офіційну адресу суду.

 

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України"

до Комунального закладу "Сартанська мистецька школа" Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації Маріупольського району Донецької області

про стягнення 22 947,63 грн

 

Суддя: Лобода Т.О.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118517064