flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ Комуналього підприємства “Компанія “Вода Донбасу” (м.Маріуполь), Відокремленого підрозділу “Добропільське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства” (м.Добропілля), Товариства з обмеженою відповідальністю “ДТЕК Добропіллявугі

28 січня 2021, 15:32

По справі №905/43/21

 

Ухвалою суду від 16.01.2021:

1.Прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі №905/43/21.

2.Здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

3.Підготовче засідання призначити на 09.02.2021 року о 11:00год., яке відбудеться у приміщенні суду, зал судового засідання №301.                                    

4.Позивачу з`явитись у судове засідання, надати довіреність на представника або інший документ, що підтверджує повноваження представника та відповідає вимогам чинного законодавства України; документ, що посвідчує особу представника; надати оригінали документів, доданих до позовної заяви, для огляду в судовому засіданні (за наявністю). Надати суду належним чином засвідчену копію платіжного доручення №1739 від 29.12.2020, незасвідчену копію якого  додано до матеріалів позовної заяви.

Встановити позивачу строк для надання відповіді на відзив 5 днів з моменту отримання позивачем відзиву на позовну заяву.

5.Відповідачу з`явитись у судове засідання, надати довіреність на представника або інший документ, що підтверджує повноваження представника та відповідає вимогам чинного законодавства України; документ, що посвідчує особу представника; правоустановчі документи (статут, свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи, довідку з ЄДРПОУ в оригіналах та належним чином засвідчених копіях); докази направлення відзиву на адресу позивача.

Встановити відповідачу строк 15 днів для надання відзиву на позовну заяву з моменту отримання відповідачем цієї ухвали.   

6.Явку сторін у підготовче засідання визнано обов'язковою.                           

 

за позовом Комунального підприємства “Компанія “Вода Донбасу”, м.Маріуполь Донецької області, в особі відокремленого підрозділу “Добропільське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства”, м.Добропілля Донецької області,

до Товариства з обмеженою відповідальністю “ДТЕК Добропіллявугілля”, м.Білицьке, м.Добропілля Донецької області,

про стягнення в сумі 56    845,14 грн.

 

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м.Харків, пр.Науки, 5, кабінет №301.

Суддя  Демідова П.В.

     

Електронний варіант рішення суду в мережі Інтернет за адресою: http://www.reestr.court.gov.ua/Review/94179714