flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарське судочинство в умовах воєнного стану

12 жовтня 2023, 12:11

Суддя Господарського суду Дніпропетровської області Олександр Крижний 10 жовтня взяв участь в онлайн-семінарі «Особливості здійснення господарського судочинства в умовах воєнного стану». Суддею було перезентовано лекцію на тему «Питання повідомлення сторін про розгляд справи та судові рішення».

Навчальний захід, який було організовано Національною школою суддів України у межах тижневої підготовки суддів, відкривала директорка Львівського регіонального відділення Оксана Польна. Вона привітала слухачів та зробила огляд програми семінару, головна наукова співробітниця відділу «Тестологічний центр» Галина Прокопанич відрекомендувала викладачів семінару та наголосила на актуальності тематики заходу.

Окрім судді Крижного, у семінарі прийняли участь суддя Господарського суду Івано-Франківської області Олена Малєєва із презентацією щодо вирішення спорів про відшкодування шкоди та підтвердження форс-мажорних обставин, суддя Господарського суду Луганської області Олена Фонова із лекцією на тему «Russian roots – що треба знати при розгляді справи», суддя Господарського суду Вінницької області Роман Міліціанов висвітлив у своїй доповіді окремі аспекти виконання судових рішень у період воєнного стану.

Учасники мали можливість обговорити актуальні питання здійснення господарського судочинства в умовах воєнного стану в Україні та висловити свої думки щодо юридичних питань, які виникають при розгляді господарських спорів у зв’язку із воєнним станом.

 

За інформацією НШС України