flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі № 910/12930/18 (Головуючий суддя – Яковлєв М.Л.)

18 квітня 2024, 13:01

 

Ухвалою Північного апеляційного господарського суду від 15.04.2024 у справі № 910/12930/18 (Головуючий суддя – Яковлєв М.Л.) за позовом       Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, що діє як ліквідатор Публічного акціонерного товариства «Комерційний банк «ДАНІЕЛЬ» до: 1. Жужоми Анни Анатоліївни, 2. Кушніра Андрія Миколайовича, 3. Касмінко Наталії Анатоліївни, 4. Невмержицького Василя Миколайовича, 5. Пархоменка Олега Васильовича, 6. Кульбабко Людмили Михайлівни, 7. Шухіної Марини Вікторівни, 8. Баранова Сергія Борисовича, 9. Молчанової Валентини Вікторівни, 10. Козлова Геннадія Анатолійовича, 11. Бакової Тетяни Вадимівни, 12. Калініна Володимира Геннадійовича, 13. Рожок Ольги Анатоліївни, 14. Боровика Олега Миколайовича, 15. Борщук Валентини Володимирівни, 16. Краснікова Володимира Петровича, 17. Трофімець Світлани Самійлівни, 18. Кривенка Володимира Васильовича, 19. Манька Руслана Миколайовича, 20. Селютіної Лариси Іванівни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - Національний банк України, про  стягнення 1 127 474 605, 62 грн, відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на рішення Господарського суду міста Києва від 05.09.2023 у справі № 910/12930/18.

Розгляд апеляційної скарги Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на рішення Господарського суду міста Києва від 05.09.2023 у справі № 910/12930/18 призначити на 05.06.2024 о 14:00 год. Засідання відбудеться у приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1-А, зал судових засідань №12 (другий поверх).  

Встановити учасникам справи строк для подачі всіх заяв (відзивів) та клопотань в письмовій формі протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення даної ухвали.

Довести до відома учасникам справи, що всі документи та письмові докази подаються виключно через відділ документального забезпечення Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1-А (І поверх) або ж через систему «Електронний суд» ЄСІТС

Попередити сторін, що неявка їхніх представників в судове засідання не є перешкодою в розгляді апеляційної скарги.

Звернути увагу учасників справи на можливість проведення судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з  використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Роз`яснити учасникам справи про можливість подати процесуальні документи (заяви, клопотання, скарги, відзиви тощо) через систему «Електронний суд» із застосуванням кваліфікованого електронного підпису після реєстрації своїх офіційних електронних адрес в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі. Одночасно звертаємо увагу, що після реєстрації в системі «Електронний суд» - повідомлення, повістки, судові рішення та інші процесуальні документи надсилаються учасникам справи в електронному вигляді автоматично.

Наголосити учасникам справи, що у відповідності до абз.1 ч.6 ст.6 Господарського процесуального кодексу України адвокати, нотаріуси, державні та приватні виконавці, арбітражні керуючі, судові експерти, органи державної влади та інші державні органи, органи місцевого самоврядування, інші юридичні особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в обов’язковому порядку. Інші особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в добровільному порядку.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не підлягає оскарженню.

 

 

Електронний варіант за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118390992