flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату суду прийняли участь у вебінарі за темою: «Система облікових документів архіву. Контроль наявності та стану архівних документів»

19 травня 2023, 15:19
17 травня 2023 року заступник керівника апарату Одеського апеляційного суду Катерина Вікторівна Кужильна, начальник відділу діловодства та обліку звернень громадян Альона Миколаївна Паненко та головний спеціаліст відділу діловодства та обліку звернень громадян Ганна Анатоліївна Грубіян прийняли участь у навчальному семінарі в онлайн форматі за темою: «Система облікових документів архіву. Контроль наявності та стану архівних документів», який було проведено Державним архівом Одеської області.
У семінарі також прийняли участь співробітники архівних відділів районних державних адміністрацій та міських рад Одеської області, працівники департаментів та управлінь Одеської обласної державної (військової) адміністрації, державні службовці та посадові особи органів місцевого самоврядування Одеської області.
З основною доповіддю виступила начальник відділу зберігання, обліку та фізичної схоронності документів Національного архівного фонду Державного архіву Одеської області Світлана Володимирівна Виногловська.
Працівники Одеського апеляційного суду висловлюють щиру подяку організаторам вебінару за набуті практичні знання та отримані методичні матеріали.

Джерело