flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одеський апеляційний суд запрошує студентів до стажування

03 травня 2023, 12:43

У разі якщо ти вмотивований та готовий навчатися новому, якщо у тебе є бажання працювати в команді досвідчених і готових поділитися набутим досвідом працівників суду, - запрошуємо до Одеського апеляційного суду!

Одеський апеляційний суд запрошує студентів, які мають вищу освіту першого (бакалаврського) або другого (магістерського) наукового рівнів вищої освіти в галузі знань «Право» за спеціальністю «Право» та в галузі знань «Міжнародні відносини» за спеціальністю «Міжнародне право» та вільно володіють державною мовою, до стажування в апараті суду, а саме: набути досвід роботи секретаря судового засідання, консультанта або судового розпорядника з подальшою можливістю працевлаштування в Одеському апеляційному суді.    

ДОВІДКОВО: Допуск до стажування з визначенням строку його проходження здійснюється на підставі заяви особи (далі - стажист), яка має намір пройти стажування в апараті суду, що оформлюється наказом керівника апарату суду.

До заяви стажист додає:

   - резюме (мотиваційний лист) кандидата на проходження стажування;

   - копію паспорта громадянина України або копію ID-картки з паперовим витягом з Єдиного державного демографічного реєстру;

   - довідку про навчання у вищому навчальному закладі із зазначенням рівня вищої освіти.

ЗВЕРТАТИСЬ: заступник керівника апарату суду Вікторія Войтова, тел.: (0482) 49 25 93,

головний спеціаліст відділу кадрової роботи та управління персоналом Олена Солтис, тел.: (0482) 49 25 82,

електронна адреса для листування: voytova@aod.court.gov.ua.