flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей в Одеському апеляційному суді

25 жовтня 2023, 15:13

25 жовтня 2023 року в рамках Дня відкритих дверей до Одеського апеляційного суду завітали студенти 4 курсу факультету адвокатури та антикорупційної діяльності Національного університету «Одеська юридична академія» на чолі з викладачем, к. ю. н., доцентом кафедри цивільного, нотаріального та виконавчого процесу Валерієм ПРИТУЛЯКОМ.

Першим етапом знайомства гостей із апеляційним судом стало спілкування із в. о. керівника апарату суду Вікторією ВОЙТОВОЮ.

 

Програма проведення Дня відкритих дверей включала в себе ознайомчу екскурсію з роботою деяких структурних підрозділів - відділу діловодства та обліку звернень громадян, відділу забезпечення проведення судових засідань та архіву.

З особливостями роботи відділу діловодства та обліку звернень громадян (канцелярія) ознайомила заступник начальника відділу Вікторія ТРУШ.

Студенти поспілкувались з начальником відділу забезпечення проведення судових засідань Віктором ЛОПОТАНОМ та мали можливість відвідати судове засідання у кримінальній справі.

З архівом суду ознайомила головний спеціаліст Ганна ГРУБІЯН.

Проведення таких заходів сприяє підвищенню обізнаності молодих правників з практичною стороною діяльності органів судової влади та покращує засвоєння теоретичних знань.