flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення Берка О.Я. про дату судового засідання

02 травня 2024, 11:21

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ч. 11 ст. 128 ЦПК України, Одеським апеляційним судом, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснюється повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме.

апеляційне провадження № 22-ц/813/3517/24

номер справи № 522/9654/19

Берко  Олег  Ярославович  повідомляється   про   судове   засідання   призначене  на  16 травня 2024 року о 15.30 год, по справі за позовом заступника прокурора Одеської областної прокуратури в інтересах держави в особі Фонду державного майна України, Міністерства культури України та інформаційної політики України до Щербакової Марини Василівни, Булдакової Лілії Володимирівни, Товариства з обмеженою відповідальністю «БЕСТ ГОТЕЛС ОФ ЮКРЕЙН», Берко Олега Ярославовича, треті особи Державне підприємство «Одеський державний цирк», Лугвенева Лариса Сергіївна, Булдаков Денис Олегович про визнання незаконним та скасування рішення, витребування майна з чужого незаконного володіння, за апеляційною скаргою Берко Олега Ярославовича на рішення Приморського районного суду м. Одеси від 09 листопада 2023 року.

Судове засідання відбудеться в приміщенні Одеського апеляційного суду за адресою: м. Одеса, вул. Івана та Юрія Лип, 24а. Головуючий суддя – Драгомерецький М.М.

У разі неприбуття у судове засідання без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута у Вашу відсутність.

Для отримання інформації про стан розгляду справи, звертайтесь до помічників судді за тел.: (0482) 49-25-06.

                                                      

Суддя

Одеського апеляційного суду           М.М. Драгомерецький