flag Судова влада України

Папазова Вікторія Іванівна

01 травня 2024, 09:33

ОГОЛОШЕННЯ

про виклик до суду

 

 

       Згідно п. 19 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»,

       Запорізький апеляційний суд  викликає позивача Папазову Вікторію Іванівну у судове засідання на 11 год. 50 хв. 18.06.2024 року на розгляд апеляційної скарги   Борзенка Сергія Анатолійовича на рішення Бердянського міськрайонного суду Запорізької області від 30 березня 2021 року у справі ЄУ№ 310/6047/20 (№ апеляційного провадження 22-ц/807/576/24) за позовом Папазової Вікторії Іванівни до Фокіної Алли Олексіївни, Борзенка Сергія Анатолійовича, треті особи: служба у справах дітей виконавчого комітету Бердянської міської ради, орган опіки та піклування виконавчого комітету Бердянської міської ради, орган опіки та піклування Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області, орган опіки та піклування районної адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дітей.

       Судове засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162.

     З моменту розміщення цього оголошення на офіційному вебсайті Запорізького апеляційного суду Папазова Вікторія Іванівна, вважається повідомленою про розгляд справи. У випадку неявки Папазової В.І. у судове засідання, без поважних причин або не повідомлення про причини неприбуття, справа може бути розглянута за її відсутності.

 

 

Суддя-доповідач                                                                          О.В. Крилова

 

Секретар судового засідання                                                       В.С. Смокотіна