flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Житомирського апеляційного суду завітали студенти Житомирського кооперативного фахового коледжу бізнесу і права

10 квітня 2024, 15:38

 

10 квітня 2024 року Житомирський апеляційний суд відвідали студенти І курсу спеціальності «Право» Житомирського кооперативного фахового коледжу бізнесу і права з викладачем Купчиком Олексійом Ігоревичем.

Зустрічала гостей керівник апарату суду Таміла Павлюк.

Ознайомчу екскурсію розпочала заступник керівника апарату суду Наталія Палашкевич. Пані  Наталія повідала про основні завдання суду, функціонування двох судових палат – з розгляду цивільних і кримінальних справ, зупинилась на роботі структурних підрозділів апарату суду, що забезпечують здійснення правосуддя, про застосування інноваційних методів у роботі суду.

Також заступник керівника апарату продемонструвала гостям зали судових засідань, ознайомила з облаштуванням залів та судовою символікою. У залі судового засідання студенти мали змогу сфотографуватись на згадку про цю пам’ятну подію.

Від начальника відділу організації діловодства (канцелярії) Ольги Малахової молоді люди довідалися про посадові обов’язки працівників відділу, правила ведення діловодства, функціонування автоматизованої системи документообігу суду Д-3, ведення архіву суду. Відвідали студенти й саме приміщення архіву.

Оглядова екскурсія продовжилась у відділі організаційного забезпечення розгляду цивільних справ. Виконувачка обов’язків начальника відділу Ольга Ганжа розповіла присутнім про діяльність цього структурного підрозділу, зокрема, реєстрацію та автоматизований розподіл судових справ між суддями.

Насамкінець візиту на згадку учасники заходу зробили колективне фото.

Прес-служба ЖАС