flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Маньківський районний суд повідомляє про тимчасове припинення відправки поштової кореспонденції

30 жовтня 2020, 12:58

Відповідно до листа Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області  № 03-1723/20-вих. 29.10.2020 року доводимо до відома громадян та учасників судових проваджень  про відсутність поточних видатків на оплату поштових послуг по КЕКВ 2240.

У зв’язку з чим, відправка поштової кореспонденції у судових справах: судових повісток, копій судових рішень, інших повідомлень суду, тимчасово припиняється з 02 листопада 2020 року. 

З метою своєчасного повідомлення про день та час судових засідань рекомендуємо:

  • при зверненні до суду зазначати про всі відомі засоби зв’язку - офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів власні та інших учасників судової справи;
  • використовувати сучасні альтернативні способи для отримання повісток, повідомлень та іншої інформації із суду, в тому числі процесуальних документів, а саме:
  • ознайомитись з датою призначення справи до розгляду, отримати інформацію про стан розгляду справи на веб-сайті Маньківського районного суду у розділах «Стан розгляду справ» та «Громадянам»  підрозділі «Списки судових  справ,  призначених до розгляду».
  • отримувати процесуальні документи електронною поштою;
  • телефонувати до Єдиного Контакт-центру судової влади України за номером0-800-501-492 (безкоштовно по всій території України);
  • телефонувати з-за кордону на багатоканальний номер Єдиного Контакт-центру судової влади України: +38(044) 207-35-46.
  • отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд», для чого необхідно:
  • зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням https://id.court.gov.ua/.
  • для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.

Про відновлення відправки поштової кореспонденції буде повідомлено.