flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА!!!! ОГОЛОШЕННЯ!!!!

25 травня 2022, 10:00

ОГОЛОШЕННЯ

 

Про встановлення особливого режиму

роботи Суворовського районного суду м. Одеси

 

 

         Відповідно до ст. 24 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», Указу Президента України від 17 травня 2022 року № 341/2022 "Про продовження строку дії воєнного стану в Україні та на підставі рішення зборів суддів Суворовського районного суду м. Одеси від 23.05.2022 року:

  1. Тимчасово, з 25 травня 2022 року по 23 серпня 2022 року, на період дії воєнного стану в Україні, встановити особливий режим роботи в Суворовському районному суді м. Одеси.
  2. Обмежити роботу з прийому громадян.
  3. Відповідно до статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» в період дії воєнного стану не можуть бути припинені повноваження та робота судів.
  4. Розгляд цивільних та адміністративних справ, справ про адміністративні правопорушення проводити з урахуванням умов воєнного стану та можливості забезпечення безпеки учасників справ під час проведення судових засідань.
  1. Рекомендувати учасникам судових процесів:

  - по цивільним та адміністративним справам сторонам звертатись з заявами про     розгляд справ у їх відсутність чи проведення судових засідань в режимі відео конференції за допомогою власних технічних засобів.

-доступ до суду можливо здійснити в вигляді подачі заяв, клопотань, позовних заяв, інших документів на електрону пошту суду, надісланих до суду поштовим зв’язком або залишених на першому поверсі суду розміщені в ячейках для подачі вхідної кореспонденції та позовних заяв відвідувачами.

      - для повідомлення суду про заяви, клопотання використовувати альтернативні шляхи звернення (електронну пошту та телефон).

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.
  2. Розпорядження дійсне до закінчення воєнного стану в Україні.

розпорядження