flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виїздна нарада

27 лютого 2013, 14:31

 

27 лютого 2013 року о 10 годині в Новгородківському районному суді відбулася виїздна нарада щодо підведення підсумків роботи місцевих судів загальної юриздикції Кіровоградської області за 2012 рік. В нараді взяли участь заступник голови апеляційного суду Кіровоградської області Онуфрієв В.М., заступник голови апеляційного суду Кіровоградської області Пищида М.М., секретар судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду Кіровоградської області Драний О.П., начальник ТУ ДСА України в Кіровоградської області Дрок Г.М., голови та судді Новгородківського, Бобринецького, Устинівського, Долинського та Петрівського районний судів Кіровоградської області.

 

          

Про свою роботу доповіли в.о.голови Новгородківського районного суду Рачкелюк Ю.В., в.о голови Бобринецького райнного суду Бевз О.Ю., в.о голови Долинського районного суду Бойко П.М., голова Устинівського районного суду Годованець І.А. та в.о.голови  Петрівського районного суду Шаєнко Ю.В.. У своїх доповідях очільники районних судів області прозвітували про кількість та якість розглянутих справ за 2012 рік. На нараді тапкож було обговорено нагальні питання роботи судів та підведено підсумки за всіма напрямками виконуваної діяльності протягом минулого року. 
 
        
 
Заступники голови апеляційного суду Пищида М.М. та Онуфрієв В.М., а також секретар палати з розгляду кримінальних справ Драний О.П. заслухали доповіді очільників місцевих судів регіону та надали методичну допомогу.