flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про постановлення ухвали суду у справі №337/1893/24 за позоваом ТОВ "Дебт Форс" про заміну сторони у виконавчому провадженні.

01 травня 2024, 09:07

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОСТАНОВЛЕННЯ УХВАЛИ СУДУ

Хортицький районний суд міста Запоріжжя повідомляє, що 30 квітня 2024 року судом постановлено ухвалу у справі  ЄУН 337/1893/24, провадження № 6/337/113/2024за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Дебт Форс», заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Вердикт Капітал», Богданова Тетяна Вікторівна, Приватний виконавець виконавчого округу Запорізької області Якименко Андрій Олександрович, Товариство з обмеженою відповідальністю «Кампсіс Лігал», про заміну сторони у виконавчому провадженні, шляхом заміни стягувача його правонаступником.

  Ухвалою суду заяву задоволено повністю.

Ухвала суду може бути оскаржена до Запорізького апеляційного суду протягом п’ятнадцяти днів з дня її постановлення.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

З текстом ухвали суду можна ознайомитися на сайті судової влади за посиланням http://court.gov.ua/fair/sud0825

       

                  Суддя

Хортицького районного суду                                                      М.В. Сидорова

           міста Запоріжжя