flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співпраця Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з Андрушівським районним судом

22 листопада 2022, 07:48

    Начальник відділу Андрушівського бюро правової допомоги Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Осецька Ганна співпрацює з працівниками Андрушівського районного суду. Актуальним у нашій роботі, -  наголосила вона, - надання допомоги для ВПО, особливо під час дії воєнного стану в країні.

    Громадяни, які потерпіли від війни, потребують підтримки та допомоги, одним із напрямків якої є правова допомога, оскільки виникають питання щодо зниклих чи вбитих рідних, втрачених документів, зруйнованої чи пошкодженої власності та безліч інших.

    Система безоплатної правової допомоги відіграє важливу роль у процесі збору та фіксації доказів злочинів, скоєних росією на території України, оскільки працівники центрів з надання безоплатної правової допомоги організовують та забезпечують роботу з населенням, роз’яснюють їхні права та, у разі потреби, взаємодіють з органами прокуратури та поліції.