flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У провадженні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовом, де позивачем виступає - Андрієнкова Ганна Олександрівна , а відповідачем - Андрієнков Андрій Олександрович про розірвання шлюбу.

07 травня 2024, 16:48

НОВОМОСКОВСЬКИЙ  МІСЬКРАЙОННИЙ  СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ   ОБЛАСТІ

вул. В.Ковалівка, буд.10-Б, м.Новомосковськ, Дніпропетровська обл., 51200, тел.(0569) 38 00 13, e-mail: inbox@nm.dp.court.gov.ua

 

29 березня 2024 року Цивільна справа № 183/459/24

2/183/1588/24

 

Оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України

 

            У провадженні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовом, де позивачем виступає - Андрієнкова Ганна Олександрівна  , а відповідачем - Андрієнков Андрій Олександрович  про розірвання шлюбу.

Рішенням суду від 27 березня 2024 року, позов Андрієнкової Ганни Олександрівни до Андрієнкова Андрія Олександровича про розірвання шлюбу - задоволено.

Шлюб, укладений між Андрієнковим Андрієм Олександровичем, 15 грудня 1977 року народження, та Андрієнковою Ганною Олександрівною, 08 травня 1981 року народження, зареєстрований 04 грудня 1999 року Виконавчим комітетом Кіровської селищної ради Краснолиманського району Донецької області, актовий запис № 24, - розірвано.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення суду може бути оскаржено в апеляційному порядку до Дніпровського апеляційного суду через. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

 

 

 

Суддя                                                                                                    Г.Є. Майна