flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У провадженні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовом, де позивачем виступає - Багнюк Наталія Миколаївна, а відповідачем - Фоломєєв Олександр Геннадійович розірвання шлюбу.

07 травня 2024, 16:45

НОВОМОСКОВСЬКИЙ  МІСЬКРАЙОННИЙ  СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ   ОБЛАСТІ

вул. В.Ковалівка, буд.10-Б, м.Новомосковськ, Дніпропетровська обл., 51200, тел.(0569) 38 00 13, e-mail: inbox@nm.dp.court.gov.ua

 

23 квітня 2024 року Цивільна справа № 183/1403/24

2/183/1847/24

Оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України

 

            У провадженні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовом, де позивачем виступає - Багнюк Наталія Миколаївна, а відповідачем - Фоломєєв Олександр Геннадійович  розірвання шлюбу.

            Ухвалою суду від 10 квітня 2024 року відкрито провадження у цивільній справі у порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

            Відповідно до вищевказаної ухвали суду, відповідач - Фоломєєв Олександр Геннадійович має право у п`ятнадцятиденний строк з дня повідомлення на офіційному веб-порталі судової влади України для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач - Фоломєєв Олександр Геннадійович має право надати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

            Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач - Фоломєєв Олександр Геннадійович має право пред`явити зустрічний позов.

            Позивачеві установлено п’ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка повинна відповідати вимогам ст. 179 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи, а докази такого направлення надані суду разом із відповіддю на відзив.

            Відповідачеві - Фоломєєв Олександр Геннадійович установлено п’ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке повинно відповідати вимогам ст. 180 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи, а докази такого направлення надані суду разом із запереченням.

            Роз’яснено учасникам справи, що відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

            Клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач - Фоломєєв Олександр Геннадійович має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву (ч. 7 ст. 279 ЦПК України).

            З опублікуванням оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України відповідач - Фоломєєв Олександр Геннадійович вважається повідомленою/повідомленим про відкриття провадження у цивільній справі, де позивачем виступає - Багнюк Наталія Миколаївна, а відповідачем - Фоломєєв Олександр Геннадійович  розірвання шлюбу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://court.gov.ua/fair/sud0427/.

Відповідно до ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» з опублікуванням цього оголошення учасник справи вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

Наслідки неявки в судове засідання

Наслідки неявки в судове засідання особи, яка викликається, передбачені статтями 147, 148, 223, 372 Цивільного процесуального кодексу України або статтями 148, 149, 205, 313 Кодексу адміністративного судочинства України.

У разі неявки в судове засідання особи, яка викликається, така особа зобов’язана повідомити суд про причини неявки.

 

Суддя                                                                                    Г.Є. Майна