flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У провадженні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовом, де позивачем виступає - АТ КБ "ПриватБанк", а відповідачем - Лисенко Марина Сергіївна про стягнення заборгованості.

07 травня 2024, 16:40

НОВОМОСКОВСЬКИЙ  МІСЬКРАЙОННИЙ  СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ   ОБЛАСТІ

вул. В.Ковалівка, буд.10-Б, м.Новомосковськ, Дніпропетровська обл., 51200, тел.(0569) 38 00 13, e-mail: inbox@nm.dp.court.gov.ua

 

29 березня 2024 року Цивільна справа № 183/3601/23

2/183/376/24

 

Оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України

 

            У провадженні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовом, де позивачем виступає - АТ КБ "ПриватБанк", а відповідачем - Лисенко Марина Сергіївна  про стягнення заборгованості.

Рішенням суду від 28 березня 2024 року, позов  Акціонерного Товариства комерційний банк «ПриватБанк» до Лисенко Марини Сергіївни про стягнення заборгованості – задоволено повністю.

Стягнуто з Лисенко Марини Сергіївни на користь Акціонерного Товариства комерційний банк «ПриватБанк» заборгованість за кредитним договором №б/н від 08 липня 2010 року, яка утворилась станом на 14 лютого 2023 року у розмірі 31204,98 грн., яка складається з: 24979,02 грн. - заборгованість за кредитом, 6225,96 грн. - заборгованість за простроченими відсотками.

Стягнуто з Лисенко Марини Сергіївни на користь Акціонерного Товариства комерційний банк «ПриватБанк» витрати зі сплати судового збору в сумі 2 684 (дві тисячі шістсот вісімдесят чотири) грн.

 

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення суду може бути оскаржено в апеляційному порядку до Дніпровського апеляційного суду. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

 

 

 

Суддя                                                                                                    Г.Є. Майна