flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У провадженні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНС ПРОПЕРТІ ГРУПП», заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «НАДРА

07 травня 2024, 16:34

НОВОМОСКОВСЬКИЙ  МІСЬКРАЙОННИЙ  СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ   ОБЛАСТІ

вул. В.Ковалівка, буд.10-Б, м.Новомосковськ, Дніпропетровська обл., 51200, тел.(0569) 38 00 13, e-mail: inbox@nm.dp.court.gov.ua

 

15 березня 2024 року Цивільна справа № 1231/1877/2012

6/183/133/24

 

Оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України

 

            У провадженні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНС ПРОПЕРТІ ГРУПП», заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «НАДРА», Товариство з обмеженою відповідністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ДНІПРОФІНАНСГРУП», Деснянський відділ державної виконавчої служи у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), боржник: Голубнічий Олександр Вікторович про заміну сторони виконавчого провадження.

Ухвалою суду від 14 березня 2024 року, заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНС ПРОПЕРТІ ГРУПП», заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «НАДРА», Товариство з обмеженою відповідністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ДНІПРОФІНАНСГРУП», Деснянський відділ державної виконавчої служи у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), боржник: Голубнічий Олександр Вікторович, про заміну сторони виконавчого провадження – задоволено.

Замінено стягувача Публічне акціонерне товариство «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «НАДРА» на його правонаступника - Товариство з обмеженою відповідальністю «ФІНАНС ПРОПЕРТІ ГРУПП» у виконавчому провадженні з виконання рішення Стахановського міського суду Луганської області від 20 червня 2012 року у справі № 1231/1877/2012 про стягнення з Голубнічого Олександра Вікторовича на користь Публічного акціонерного товариства «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «НАДРА» заборгованості за кредитним договором № 190/П/19/2008-980 від 13 червня 2008 року в сумі 188 178 грн. (сто вісімдесят вісім тисяч сто сімдесят вісім гривень) 68 копійок та витрат зі сплати судового збору в сумі 1 881,79 грн.

Відповідно до ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» з моменту розміщення цього оголошення вважається, що особа отримала судове рішення.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - https://court.gov.ua/fair/sud0427/, а також оприлюднені судові рішення у цій справі за допомогою Єдиного державного реєстру судових рішень на офіційному сайті за веб-адресою http://reyestr.court.gov.ua.

 

 

Суддя                                                                                                    Г.Є. Майна