flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вирок Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська відносно Якименко Альони Володимирівни

30 квітня 2024, 12:16

За вироком Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська від 26.04.2024 Якименко Альону Володимирівну визнано винуватою у пред’явленому обвинуваченні у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 111-1 КК України, та призначено їй покарання у виді позбавлення волі на строк 7 (сім) років з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій у закладах соціального захисту населення, а також обіймати посади в органах державної влади, державного управління, місцевого самоврядування чи органах, що надають публічні послуги у сфері соціального захисту населення строком на 10 (десять) років та з конфіскацією всього майна, що належить їй на праві власності.

Вирок може бути оскаржений шляхом подання апеляційної скарги до Дніпровського апеляційного суду через Амур-Нижньодніпровський районний суд міста Дніпропетровська протягом тридцяти днів з дня проголошення.

Обвинувачена Якименко А.В. може отримати копію вироку суду в канцелярії суду або ознайомитися з його змістом в Єдиному державному реєстрі судових рішень (пошук за номером справи № 199/8220/22).

 

Суддя Амур-Нижньодніпровського

районного суду м. Дніпропетровська                                                                                     В.Л.Воробйов