flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вирок Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська відносно Смакотіної Надії Давидівни

30 квітня 2024, 12:15

Амур-Нижньодніпровським районним судом  міста Дніпропетровська від 22.04.2024 в порядку спеціального судового провадження ухвалено вирок у справі № 199/1184/24, за яким обвинувачену Смакотіну Надію Давидівну визнано винуватою у пред’явленому обвинуваченні у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 5 ст. 1111 КК України і призначено їй покарання у виді позбавлення волі на строк 10 (десять) років з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади, державного управління, місцевого самоврядування, пов’язаних із наданням публічних послуг, виконанням організаційно – розпорядчих та адміністративно – господарських функцій строком на 15 (п'ятнадцять) років, з конфіскацією всього належного їй на праві власності майна.

На вирок можуть бути подані апеляційні скарги протягом 30 днів з дня його проголошення, а обвинуваченим, який перебуває під вартою, – з моменту вручення йому копії вироку, до Дніпровського апеляційного суду через Амур-Нижньодніпровський районний суд міста Дніпропетровська.

 Повний текст вироку, наявний в Єдиному державному реєстрі судових рішень, та можливо отримати в Амур-Нижньодніпровському районному суді  міста Дніпропетровська.

Після опублікування оголошення обвинувачена вважається повідомленою про ухвалення відносно неї вироку.

 

Суддя Амур-Нижньодніпровського

районного суду м. Дніпропетровська                                                       І.В. Щербина-Почтовик