flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вирок Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська відносно Полтарака Іллі Ілліча

30 квітня 2024, 12:13

За вироком Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська від 15.04.2024 Полтарака Іллю Ілліча визнано винуватим у пред’явленому обвинуваченні у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 7 ст. 111-1 КК України, та призначити йому покарання у виді позбавлення волі на строк 12 (дванадцять) років з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах, органах державної влади, державного управління, місцевого самоврядування на строк 10 (десять) років, без конфіскації майна, на підставі ст. 54 КК України з позбавленням спеціального звання - сержант поліції.

До набрання вироком законної сили залишити обвинуваченому Полтараку Іллі Іллічу раніше обраний в порядку ч. 6 ст. 193 КПК України запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Строк відбування основного покарання у виді позбавлення волі обвинуваченому Полтараку Іллі Іллічу обчислювати з часу приведення вироку до виконання.

Вирок може бути оскаржений шляхом подання апеляційної скарги до Дніпровського апеляційного суду через Амур-Нижньодніпровський районний суд міста Дніпропетровська протягом тридцяти днів з дня проголошення.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення апеляційним судом.

Учасники судового провадження мають право отримати в суді копію вироку. Копія вироку негайно після його проголошення вручається обвинуваченому та прокурору.

На підставі ч. 15 ст. 615 КПК України, в умовах дії воєнного стану, повний текст вироку вручити учасникам судового провадження в день його проголошення.

Обвинувачений Полтарак І.І. може отримати копію вироку суду в канцелярії суду або ознайомитися з його змістом в Єдиному державному реєстрі судових рішень (пошук за номером справи № 199/7178/22).

 

Суддя Амур-Нижньодніпровського  

районного суду м. Дніпропетровська                                                                Ірина ДЯЧЕНКО