flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

№ 98 (8638) від 20 грудня 2016 р. стаття керівника апарату Ратнівсього районного суду "Кубок "Феміди - 2016"

21 грудня 2016, 14:22

КУБОК «Феміди» - 2016

10 грудня 2016 року, з нагоди професійного свята - Дня працівників суду, в м. Луцьку у спортивному комплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, відбувся Турнір з міні-футболу серед працівників судових установ Волинської області з розіграшу «Кубку судів Волині – 2016».
Відповідно до Рішення Ради суддів України від 06 жовтня 2016 року №71, з метою популяризації здорового способу життя, продовжено започатковану у 2010 році ініціативу щодо проведення під патронатом Ради суддів України та Державної судової адміністрації України Турніру з міні-футболу серед суддів та працівників судових установ із розіграшу Кубку «Феміди».
Турнір з міні-футболу «Кубок судів Волині» був започаткований у 2013 році. Змагання в 2016 році було організовано Господарським судом Волинської області за участю команди Луцького міськрайонного суду Волинської області,
Господарського суду Волинської області, об’єднаної команди Апеляційного суду Волинської області і Волинського окружного адміністративного суду, об’єднаної команди районних судів Волинської області.
Вперше в таких змаганнях взяла участь об’єднана команда Ратнівського районного суду Волинської області, Старовижівського районного суду Волинської області, Ківерцівського районного суду Волинської області, Шацького районного суду Волинської області.
Серед працівників Ратнівського районного суду до складу об’єднаної футбольної команди районних судів увійшли провідний спеціаліст Глущенко Володимир Валерійович, помічник судді Ляха В.І. - Корчицький Василь Володимирович, головний спеціаліст – Ковч Олександр Павлович, секретар суду Тарасюк Олег Миколайович. Саме ці працівники суду активно підтримали ідею участі у змаганнях з міні-футболу. Незважаючи на щоденну завантаженість на основній роботі в суді, адже всі вони сумлінно і якісно виконують службові обов’язки, професійно підготовлені, мають високу результативність роботи, - знаходили час проводити тренування з футболу з великим задоволенням, хоча часу на підготовку було обмаль.
Змагання виправдали очікування: Турнір пройшов цікаво, хоча і досить напружено.
У результаті гри збірна команда районних судів Волинської області виборола III місце, перемігши команду Господарського суду Волинської області з рахунком 3:1, а перемогу в турнірі здобула команда Луцького міськрайонного суду Волинської області.
Після завершення Турніру переможці були нагороджені медалями та Грамотами. Об’єднану команду районних судів Волинської області привітала та вручила Грамоту за зайняте III місце у змаганнях з міні-футболу з нагоди професійного свята Дня працівників суду – суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області, член Ради суддів України Плахтій Інна Борисівна, також кожен гравець нашої команди отримав медаль за III місце «Кубок судів Волині 2016».
Кожне нове досягнення робить наше життя яскравішим, надихає на нові звершення. Об’єднана команда районних судів Волинської області досить сильна, гравці мужні, сміливі, відповідальні, а працівники нашого Ратнівського районного суду в подальшому мають всі можливості відстоювати честь району в грі у футбол і як самостійна команда. Не лише зайняте почесне III місце, а й сама участь в такому Турнірі об’єднаної районної команди, єдиної серед судів обласного центру, - це вже перемога. Тож міцного здоров’я Вам, гравці збірної команди районних судів, сили духу, наснаги, терпіння, побільше радісних, світлих і яскравих моментів у житті, добра, миру, впевненості у майбутньому, нових звершень і перемог!

 

 

Керівник апарату
Ратнівського районного суду Наталія Тарасюк