Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Світовий банк означив можливі напрямки співпраці з судовою владою

10 грудня 2014, 18:11

10 грудня 2014 року під час робочої зустрічі Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк обговорив з представниками Світового банку можливі напрямки подальшої співпраці.

У зустрічі взяли участь спеціаліст з питань державного управління, керівник програм з питань судової реформи Світового банку Амітабхи Мукхерджи, спеціаліст з питань інформаційного забезпечення та бізнес рішень Чед Чітваранунда, начальник управління планово-фінансової діяльності ДСА України Ярослав Покотило, заступник начальника управління - начальник відділу судової статистики та діловодства Антоніна Поліщук та працівники сектору міжнародного співробітництва та взаємодії з засобами масової інформації ДСА України.

Представники Світового банку означили своє бачення щодо можливих напрямків надання допомоги Світовим банком Україні у здійсненні реформ у сфері судочинства. Голова ДСА України проінформував представників Світового банку щодо актуальних проблем судового адміністрування та цілей, які означила Державна судова адміністрація України для їх ефективного вирішення. Під час зустрічі відбулось обговорення основних аспектів проведення судової реформи в Україні та визначення можливостей співпраці Світового банку та Державної судової адміністрації України. Зокрема, учасники зустрічі наголосили, що доречною була б співпраця в напрямку бюджетування судової влади, кадрової політики в суді та інформатизації судової влади.

На завершення зустрічі, керівник програм з питань судової реформи Світового банку відзначив продуктивність робочих зустрічей в ДСА України та наголосив на важливості її діяльності в процесах поліпшення фінансового забезпечення органів судової влади.

Деталізовано напрямки можливої співпраці обговорено представниками Світового банку 12 грудня 2014 року під час робочої зустрічі з керівниками структурних підрозділів Державної судової адміністрації України.