flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Промодень на публічній службі»: представники ДСА України взяли участь у заході, організованому НАДС

07 травня 2024, 18:17

Популяризація публічної служби серед молоді, підвищення рівня обізнаності про роботу публічних службовців серед громадян та формування позитивного іміджу публічної служби – мета, що об’єднала організаторів та учасників заходу «Промодень на публічній службі».

Захід організовано Національним агентством України з питань державної служби (НАДС) за підтримки проєкту UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

Державну судову адміністрацію України на заході представили: заступниця начальника управління з питань персоналу – начальниця відділу кадрового менеджменту та розвитку персоналу Юлія Кореняк  та головний спеціаліст сектору кадрового адміністрування Дмитро Романяк.

 

 

                                                                 

 

Розвиток кадрового потенціалу на державній службі та в органах місцевого самоврядування, залучення молоді на публічну службу – питання, що стали головними в процесі експертного обговорення.

Представники та представниці молодіжних рад та парламентів, органів студентського самоврядування, молодіжних громадських організацій; випускники та студенти старших курсів; усі, хто бажає побудувати кар’єру в державних органах та органах місцевого самоврядування - змогли дізнатися більше про особливості роботи на публічній службі.