flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар із керівниками апаратів та спеціалістами з кадрової роботи місцевих судів Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей на тему: «Порядок ведення суддівського досьє»

26 листопада 2015, 10:03

26 листопада 2015 року Вищою кваліфікаційною комісією суддів України спільно з Державною судовою адміністрацією України, територіальним управлінням Державної судової адміністрації України у Чернівецькій області та Чернівецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України в приміщенні апеляційного суду Чернівецької області проведено семінар із керівниками апаратів та спеціалістами з кадрової роботи місцевих судів Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей на тему: «Порядок ведення суддівського досьє».

З вітальним словом до присутніх звернулися: Огородник Анатолій Петрович - директор Чернівецького регіонального відділення Національної школи суддів та Тюфтій Павло Вячеславович - заступник начальника територіального управління ДСА України в Чернівецькій області.

У ході проведення семінару виступили із доповідями та з презентаціями                   Скрипко Катерина Олександрівна, головний спеціаліст відділу по роботі з кадрами судів управління кадрового забезпечення Державної судової адміністрації України та Гриневич Роман Володимирович, провідний спеціаліст департаменту з питань професійної кваліфікації суддів та кандидатів на посаду судді секретаріату Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Учасників зустрічі ознайомлено з нормативно-правовою базою, яка використовується під час створення, ведення, а також наповнення суддівського досьє. Проведено практичне заняття із заповнення окремих розділів інформаційних аркушів суддівського досьє; вказано на роль керівників апаратів судів у процесі ведення суддівського досьє. Додатково обговорено типові помилки, які виникають при заповненні інформаційних аркушів суддівського досьє працівниками апарату суду.