flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Круглий стіл - презентація результатів опитування, що здійснювалося в рамках проекту «Опитування громадян щодо їх задоволення якістю функціонування судів Чернівецької області з використанням карток громадського звітування» у всіх судах Чернівецької област

17 листопада 2015, 10:03

17 листопада 2015 року з 12.00. до 14.00 в конференц-залі готелю «Буковина» територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Чернівецькій області спільно з Громадською організацією «Громадсько – консалтингова група «ПАРТНЕР» був проведений круглий стіл - презентація результатів опитування, що здійснювалося в рамках проекту «Опитування громадян щодо їх задоволення якістю функціонування судів Чернівецької області з використанням карток громадського звітування» у всіх судах Чернівецької області у березні – квітні 2015 року (крім Новодністровського міського суду) за підтримки Проекту Агенства США з міжнародного розвитку «Справедливе правосуддя». Серед учасників проведеного заходу – представники територіального управління Державної судової адміністрації України в Чернівецькій області, Апеляційного суду Чернівецької області, місцевих судів Чернівецької області, ЗМІ, громадських організацій та проекту USAID «Справедливе правосуддя».

З вітальним словом до присутніх звернулися: Павло Тюфтій, заступник начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Чернівецькій області, Сергій Адамчук, керівник проекту від «Громадсько – консалтингової групи «ПАРТНЕР», Іван Сорохан, керівник апарату Апеляційного суду Чернівецької області, Марина Руденко, радник з питань роботи з громадянським суспільством проекту USAID «Справедливе правосуддя». Також проведено огляд методології та процесу проведення дослідження, презентацію результатів дослідження якості функціонування судів у Чернівецькій області. На зібранні акцентовано увагу присутніх на розвитку методології карток громадського звітування, окрім цього також опрацьовано аналітичний звіт за результатами опитування.