flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На базі Красногвардійського районного суду м. Дніпропетровська проведено спільні навчання ТУ ССО у Дніпропетровській області спільно з Військовою частиною 3054 Національної Гвардії України

01 травня 2024, 14:03

30 квітня 2024 року на базі Красногвардійського районного суду м. Дніпропетровська співробітники підрозділів охорони територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області спільно з Військовою частиною 3054 Національної Гвардії України взяли участь у тактико-спеціальних навчаннях, метою яких було відпрацювання та покращення практичних навичок із забезпечення охорони судів, органів та установ системи правосуддя, підтримання громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду, забезпечення в суді безпеки учасників судового процесу при ускладненні оперативної обстановки під час розгляду резонансної справи.

   

Навчання проходили за сценаріями, максимально наближеними до реальних подій. Під час навчань були відпрацьовані завдання, пов’язані із виникненням надзвичайних ситуацій, які можуть загрожувати безпеці життя та здоров'ю всіх учасників судового процесу. Пріоритетним завданням заходу є підвищення рівня взаємодії між охоронцями Феміди та службовцями Національної Гвардії України.

                                                                                                       

Під час дії воєнного стану потреба в безпеці найбільш актуальна, отже, ефективні спільні дії представників різних силових структур є запорукою безпеки всіх учасників судового процесу, а злагоджена робота і взаємодія – запорука успіху та наближення нас до Перемоги.

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!