flag Судова влада України

День відкритих дверей

22 листопада 2013, 10:29

У Севастопольському апеляційному адміністративному суді відбувся День відкритих дверей

 

21 листопада 2013 року Севастопольський апеляційний адміністративний суд ласкаво розчинив свої двері для всіх студентів юридичних факультетів вищих навчальних закладів міста з нагоди Дня відкритих дверей. Така подія для кожного студента – не тільки можливість відвідати судову установу з ознайомчою метою, але і спосіб визначитися, чи правильно обраний подальший професійний шлях і де б хотілося працювати за юридичною спеціальністю.

Познайомитися з роботою суду, дізнатися більше про специфіку адміністративної юрисдикції прийшли студенти 4 курсу Севастопольського економіко-гуманітарного інституту Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського, студенти 4-5 курсів Інституту економіки та права (філіал) Загальноосвітнього закладу профспілок вищої професійної освіти «Академія праці та соціальних відносин» в м. Севастополі.

«Ми дуже раді гостям, сподіваємося на те, що практична сторона цього заходу виявиться корисною для студентів, на навчальну практику вони прийдуть з бажанням та інтересом і, можливо, в подальшому захочуть працювати в нашому суді та отримати вагомий досвід роботи», - зазначила один з ініціаторів Дня відкритих дверей, керівник апарату суду С.П. Стьопкіна.

Перед студентами виступили голова Севастопольського апеляційного адміністративного суду Ю.Л. Шеренін, а також керівник апарату суду С.П. Стьопкіна та начальник організаційно-аналітичного відділу В.М. Колчанова. Гості «з перших рук» отримали корисну інформацію про суд, у тому числі про історію утворення СААС, структуру організації, напрямки роботи суду апеляційної інстанції, а також особливості статусу державного службовця, умови прийому на державну службу.