flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

27 лютого 2024 року в Національній школі суддів України відбулась підготовка та підвищення рівня кваліфікації помічників суддів і працівників апаратів судів на семінарі “Вплив стресу та розвиток життєстійкості особистості”.

28 лютого 2024, 10:15

27 лютого 2024 року в Національній школі суддів України відбулась підготовка та підвищення рівня кваліфікації помічників суддів і працівників апаратів судів на семінарі “Вплив стресу та розвиток життєстійкості особистості”. Від Господарського суду Донецької області приймали участь керівник апарату суду НІЦЕНКО-ІВАШУРА Оксана і працівники апарату суду: АНТОНЕНКО Людмила, АФАНАСЬЄВА Марина, БОЖКО Анна, ВЛАСКО Станіслав, ГАЛАГУЗА Микола, ГАЛАГУЗА Марія, ГАЛСТЯН Інга, ГРОМКО Алла, ДМИТРІЄВА Вікторія, ЛАБУНЯ Світлана, ПІЧКО Оксана, РЕВЕНКО Денис, СИМАНЧУК Альона, ТКЕБУЧАВА Лалі, ФУРСОВ Ярослав, ЯЇЦЬКА Олена.
Модератором виступала ШЕВЦОВА Яна, заступник директора Харківського регіонального відділення НШС України.
Під час семінару викладачі зосередилися на дослідженні впливу стресу на життя і розвиток особистості, акцентували на найефективніших методах подолання стресу і підвищенні рівня життєстійкості. Також учасники семінару мали можливість поставити запитання та отримати кваліфіковану відповідь.