flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суді відбулась урочиста нарада

08 березня 2024, 13:09

З нагоди Міжнародного жіночого дня у Господарському суді Волинської області відбулась нарада. З привітальним словом виступив в.о. голови суду Микола ШУМ, зазначивши: «Цей день – це чудова нагода звернутися до кожної з вас з особливою теплотою та повагою. Нехай весна приносить нові можливості, тепло та світлі моменти. Бажаю наснаги та успіхів у всіх починаннях. Щиро вдячний за вашу невтомну працю та відданість справі. Нехай кожен день буде сповнений взаєморозуміння».

Також Микола Сергійович вкотре наголосив і зазначив, що на сьогодні підтримка Збройних Сил України є надзвичайно важливою та пріоритетною. Суддя проінформував про результати чергової поїздки, в тому числі і працівників суду, у зону активних бойових дій. Повідомив про надану допомогу: «В цей нелегкий час ми визначили кілька напрямків допомоги. Зокрема, забезпечуємо необхідні матеріальні ресурси, комфорт і підтримку для наших військовослужбовців, які знаходяться на передовій».

Від імені жінок за теплі та щирі слова привітань подякувала суддя-спікер Валентина ДЕМ`ЯК. Нарада відзначилася теплою та дружньою атмосферою.