flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

20 лютого – День пам'яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2024, 15:21

Сьогодні, 20 лютого, ми вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні – тих, хто несе у своїх серцях віру в свободу та гідність нашої країни. Цей день став символом самовідданості, відваги та любові до України.

Небесна Сотня – це ті люди, які в лютневих подіях 2014 року вийшли на вулиці, борючись за свої права і мріючи про краще майбутнє. Вони стали справжніми героями не тільки для своїх рідних, але й для всього українського народу. Їхні жертви і величезний внесок у національну історію – неоціненні.

Сьогодні ми вшановуємо пам'ять цих непереможних духом людей, які поклали своє життя на вівтар патріотизму. Нам важливо не лише пам'ятати їхні подвиги, але й реалізовувати ті цінності, за які вони боролися.

Зараз, коли Україна продовжує свій шлях до демократичного розвитку, ми повинні не лише пам'ятати минуле, а й віддавати шану тим, хто продовжує відстоювати нашу свободу. День Героїв Небесної Сотні нагадує нам, що свобода та гідність – це найвищі цінності, за які варто боротися кожен день.

Нехай День Героїв Небесної Сотні буде часом для нас задуматися про важливість свободи та власної участі в становленні демократичної, незалежної країни. Нехай пам'ять про Героїв Небесної Сотні буде назавжди в серцях українців.

Слава Героям! Слава Україні!