flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суді відбулась урочиста нарада

19 лютого 2024, 12:55

16 лютого у Господарському суді Волинської області відбулась урочиста нарада з нагоди 75-річчя судді у відставці – Любові Олександрівни ЧЕРНЯК, на яку були запрошені судді у відставці та весь колектив.

Із щирими словами привітання виступив Микола Сергійович ШУМ. Суддя від імені колективу та від себе особисто побажав Любові Олександрівні міцного здоров`я, любові та добробуту, і зазначив: «Ви були прикладом професіоналізму та справедливості. Ваші рішення віддзеркалювали величезну глибину знань, чесність і розуміння права».

Також суддя урочисто вручив Любові Олександрівні Почесну відзнаку Верховного Суду «Знак Пошани» за сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності та вагомий особистий внесок у розвиток судочинства.

Колектив Господарського суду Волинської області щиро вітає Любов Олександрівну з Почесною нагородою та бажає міцного здоров’я, родинного затишку, невичерпної енергії, добробуту, добра, Миру та Перемоги!

У ході наради до усіх присутніх звернулась суддя у відставці Валентина ПАХОЛЮК, наголосивши на важливості правосуддя та підтримці Збройних Сил України. Валентина Анатоліївна зазначила, що розвиток правосуддя в Україні – це не тільки гарант справедливості, але і запорука становлення сильної та процвітаючої держави.

На завершення Любов Олександрівна ЧЕРНЯК звернулась зі словами подяки за теплі слова привітань.