flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливий режим роботи в Срібнянському районному суді Чернігівської області під час виборчого процесу в України

18 вересня 2020, 15:36

    Для забезпечення дотримання законності та захисту виборчих прав громадян України в Срібнянському районному  суді Чернігівської області на період виборчого процесу встановлено особливий режим роботи суду, в тому числі у позаробочий час, вихідні та святкові дні, а також напередодні та в день виборів голосування 25 жовтня 2020 року, про що видано наказ в. о. голови суду від 4 вересня 2020 року № 11 «Про призначення відповідальних осіб за своєчасний прийом та реєєстрацію документів, пов"язаних з виборчим процесом та встановлення особливого режиму роботи суду для суддів та працівників апарату суду».

   Цим наказом встановлено особливий режим роботи працівників апарату суду та суддів в позаробочий час, вихідні та святкові дні та призначено відповідальних осіб за прийом документів (позовних заяв, скарг, звернень) пов’язаних з виборчим процесом: керівника апарату суду Яцун Валентину Миколаївну, заступника керівника апарату суду Онищенко Ларису Вікторівну. 

  Для забезпечення оперативного прийняття та реєстрації позовних заяв(документів) виборчої категорії, учасники виборчого процесу можуть завчасно повідомляти про намір подати позовні заяви, скарги, звернення до суду за одним із контактних телефонів відповідальних осіб:

м.т. 066 6217505 

м.т. 066 7791389 

   Прийом документів та розгляд справ, пов’язаних з виборчим процесом здійснюватиметься із врахуванням вимог протиепідемічних заходів.

Особливий режим триватиме до завершення виборчого процесу.