flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду в адміністративній справі №824/415/18, як співвідповідача - ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ІНСТИТУТ ПО ПРОЕКТУВАННЮ САДІВ ТА ВИНОГРАДНИКІВ "УКРДІПРОСАД"

16 листопада 2018, 16:24

В провадженні Чернівецького окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа №824/415/18-а за позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області до Придністровського відділу державного підприємства "Український державний інститут по проектуванню садів та виноградників "Укрдіпросад" про застосування заходу у сфері державного нагляду (контролю).

В ході розгляду даної справи в якості співідповідача судом залучено - ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ІНСТИТУТ ПО ПРОЕКТУВАННЮ САДІВ ТА ВИНОГРАДНИКІВ "УКРДІПРОСАД.

Враховуючи те, що учасник справи знаходиться на тимчасово окупованій території, а саме за адресою: 95018, Автономна Республіка Крим, місто Сімферополь, ВУЛ.РАКЕТНА, будинок 10, суд здійснює виклик такого учасника шляхом розмішення оголошення на веб-сайті.

Розгляд справи відбудеться 26 листопада 2018 року о 16 год. 00 хв. у приміщені Чернівецького окружного адміністративного суду за адресою: м.Чернівці, вул.Садова, 1-І.