flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Лебідь Сергія Борисовича

17 лютого 2020, 17:26

ОГОЛОШЕННЯ

Відповідно до ч.11 ст. 128 ЦПК України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, а також заінтересована особа у справах про видачу обмежувального припису викликаються до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, а у разі розгляду справи про видачу обмежувального припису - не пізніше 24 годин до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Порядок публікації оголошень на веб-порталі судової влади України визначається Положенням про Єдину судову інформаційно- телекомунікаційну систему.

До початку функціонування Єдиної судової інформаційно- телекомунікаційної системи інформація про виклик у справі розміщується безпосередньо судом на його офіційній сторінці веб-порталу судової влади України.

У відповідності до вказаних вимог закону Заставнівський районний суд Чернівецької області викликає Лебідь Сергія Борисовича, 13.07.1980 року народження, який згідно матеріалів справи зареєстрований по вул. Перемоги, №9, кв. 1 в с. Мирне Лозівського району Харківської області в підготовче судове засідання по розгляду цивільної справи №716/2464/19 за позовом Лебідь Ольги Іванівни, від імені якої діє представник Спіжавка Анастасія Юріївна, до Гнідого Олександра Петровича та Лебідь Сергія Борисовича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Заставнівський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області про виключення запису про батька дитини з актового запису про народження дитини та визнання батьківства, яке відбудеться о 12 год. ЗО хв. 25.02.2020 року в приміщенні Заставнівського районного суду Чернівецької області (зал судових засідань №2), за адресою: вул. Незалежності, 95 м. Заставна Чернівецької області.

Явка до суду є обов’язковою. В разі неявки Вас в судове засідання або не повідомлення про причини неявки справа буде розглянута без Вашої участі на підставі доказів, які містяться в матеріалах справи.

З опублікуванням оголошення сторона по справі вважається належним чином повідомлена про час, день та місце проведення судового засідання

 

Суддя                                                                       Ярослав СТРІЛЕЦЬ