flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливості проходження державної служби в судах

01 липня 2020, 09:47

     30 червня 2020 року Чернівецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України в онлайн режимі проводився семінар для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів з метою підвищення рівня їхньої кваліфікації на тему: «Особливості проходження державної служби в судах відповідно до Закону України «Про державну службу».

     Програмою підготовки було передбачено лекції на теми: «Умови  та  порядок  прийняття  на державну службу. Порядок звільнення з посади державного службовця», «Оцінювання діяльності державних службовців. Система оцінки персоналу та її види. Модель комплексної оцінки персоналу. Атестація персоналу», «Функціональні обов’язки. Класифікація посад державної служби, оцінювання здатності державних службовців виконання посадових обов’язків визначених у посадових інструкціях, новий підхід до навчання державних службовців. Умови оплати праці, матеріального, соціального та іншого забезпечення працівників суду», «Антикорупційне законодавство: міжнародні стандарти та їх запровадження в Україні. Виконання вимог Закону України “Про запобігання корупції”. Корупційні прояви: запобігання та відповідальність. Конфлікт інтересів. Фінансовий контроль» та інші.

     Від Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області у семінарі взяли участь керівник апарату суду Журавська Н.М., заступник керівника апарату суду Руда Д.В. та провідний спеціаліст (з питань персоналу) Стасюк В.Л. 

     За повідомленням прес-служби суду