flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Двічі судимий знову під варту

27 грудня 2017, 17:05

     Сьогодні до Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області  для визначення міри запобіжного заходу було доставлено жителя Шепетівщини, 1984 року народження, непрацюючого, двічі судимого: 2008 та 2010 роках.

     Вказану особу досудовим слідством підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 146, ч.2 ст.186 КК України,

     Досудовим розслідуванням встановлено, що 07 вересня 2017 року близько 23-ої години підозрюваний С., знаходячись поблизу магазину «Яна» в м.Шепетівці, зустрів потерпілу Д., яка направлялася в напрямку місця свого проживання, наздогнав останню, із застосування фізичної сили, схопив її за руки, підняв вгору за спиною, схопив її рукою за шию та утримуючи її повів у парк. Підозрюваний, побачивши у руці потерпілої мобільний телефон С., шляхом ривка, відкрито, заволодів мобільним телефоном «Nokia», після чого, продовжував утримувати Д., за зап’ястки обох рук за спиною, проти її волі, обмеживши її свободу на вільне переміщення. Однак був  помічений місцевими жителями та розуміючи, що його можуть затримати, відпустив потерпілу та втік.

     Оцінивши доводи сторін, суд ухвалив застосувати до підозрюваного, міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів та визначив заставу у розмірі 128  000 тис.грн.

     Ухвалу може бути оскаржена протягом п'яти днів з дня її оголошення до Апеляційного суду Хмельницької області.

 

Прес-служба суду