flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про відповідальну особу, яка надає маломобільним групам населення, у тому числі особам з інвалідністю, кваліфіковану допомогу під час перебування в Люботинському міському суді Харківської області

31 травня 2018, 15:37

У зв’язку з непристосованістю приміщення Люботинського міського суду Харківської області  для обслуговування відвідувачів – громадян з обмеженими фізичними можливостями, прохання зазначених осіб або осіб, які їх супроводжують звертатись до судового розпорядника Люботинського міського суду Харківської області  Губської Ірини Миколаївни (приміщення суду за адресою: м. Люботин, вул. Некрасова,10 (корпус А), 1 поверх, канцелярія суду) з метою організації на першому поверсі приміщення суду розгляду справ за Вашої участі та  подання кореспонденції до Люботинського міського суду Харківської області.

Назва суду

П.І.Б. відповідальної особи

Посада відповідальної особи

Контактний телефон

Люботинський міський суд Харківської області

Губська Ірина Миколаївн

Судовий розпорядник

(057) 741-19-86

Крім того, повідомляємо, що маломобільні групи населення (люди з інвалідністю, люди з тимчасовим порушенням здоров’я,  вагітні жінки,  люди старшого віку (похилого віку),  люди з дитячими колясками) канцелярією суду приймаються поза чергою!