flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ ТОВАРИША І КОЛЕГИ...

27 жовтня 2023, 15:47

29 жовтня –  сумна дата для всього колективу Краснограського районного суду Харківської області. Минають тяжкі роковини з дня смерті нашого дорогого колеги, надійного товариша, професійного судді, справжнього патріота України, доброї, щирої, порядної і безкорисливої людини -  ДМИТРА СЕРГІЙОВИЧА КОНСТАНТИНОВА. Його життя, яскраве і, на жаль, до болю, неймовірно коротке, обірвалося раптово, згасло, як свіча.

            Суддя, який без вагань став Волонтером, справжнім рятівником для багатьох постраждалих цивільних, для друзів з ТерОб та ЗСУ, та з перших днів війни активно підключився до протидії рашистській агресії. Постійно навчаючись, він закінчив курси тактичної медицини та набув досвіду бойового медика, також вдосконалював свої навички гуманітарного розмінування.

Проводячи семінари для саперів, він сам постійно брав участь у ліквідації наслідків окупації - розміновував території.

Дмитро Серійович трагічно загинув на деокупованій території Харківщини у с. Борщова, здійснюючи розмінування територій.

Волонтер БФ «Світанок України» Дмитро Константинов, позивний - «Ваша Честь», посмертно нагороджений медалью «За звитягу».

Час лине швидко, а біль від тяжкої втрати не втамувати нічим і ніколи.  Здається, ніби вчора ми чули його енергійні кроки у коридорі суду, бачили завжди усміхнене обличчя і лагідні голубі очі, які випромінювали тепло і щирість. Боляче і важко говорити про Дмитра Сергійовича у минулому часі. Його неймовірній життєвій активності можна було лише по доброму позаздрити,  адже за яку б справу не брався, все робив чітко і продумано.

Згадаймо у цей сумний і скорботний день всі, хто його знав, хто з ним працював і просто спілкувався. Згадаймо його таким, яким він залишився у нашій пам’яті – життєрадісним, усміхненим і веселим.

 

Вічна і світла пам’ять!

 

Зі словами скорботи – колектив Красноградського районного суду Харківської області.