flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації" за 2017 рік

13 березня 2018, 13:53

                                Інформація про виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» за 2017 рік.


            Організація роботи по запитами про отримання публічної інформації у Коломацькому районному  суді Харківської області у 2017 році здійснювалося відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13.01.11 № 2939-VI та Положення про забезпечення доступу до публічної інформації у Коломацькому районному суді Харківської області, затвердженого  наказом  керівника апарату суду  № 05-19/15  від  30.05.2011 року.
            На підставі цього Положення забезпечується право кожного на доступ до інформації, що становить суспільний інтерес, та визначається відповідальний працівник за надання інформації, згідно якого суд забезпечує опрацювання, систематизацію, аналіз та контроль щодо задоволення запитів на інформацію та надання консультацій під час оформлення запитів.
           Доступ до публічної інформації забезпечується шляхом систематичного та оперативного оприлюднення інформації в офіційних друкованих видання, в мережі Інтернет на офіційному веб- сайті Коломацького районного суду на веб-порталі «Судова влада України» та інформаційних стендах суду. Також відомості надаються за запитами. Реєстрація запитів здійснюється відповідальним працівником. Діловодство щодо запитів на інформацію ведеться окремо від інших видів діловодства.
           Протягом 2017 року  до  Коломацького  районного  суду  Харківської області надійшло 12  інформаційних  запитів.
           Відповіді на вищевказані інформаційні запити були надані Коломацьким районним судом Харківської області у строк визначений ч. 1 ст. 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації».    

Відповідальна особа за виконання обов’язків
прес-секретаря Коломацького районного
суду Харківської області                                Воронін Д.Г.