flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Пунди Анатолія Михайловича на 22 березня 2018 року о 10 год. 50 хв.

00 0000, 00:00

Оголошення про виклик до суду

 

         Підволочиським районним судом Тернопільської області розглядається цивільна справа за позовом Юзвін Анжели Євгенівни, жительки с. Городниця Підволочиського району Тернопільської області, до Пунди Анатолія Михайловича, жителя с. Городниця  Підволочиського району Тернопільської області, про стягнення аліментів, судовий розгляд якої відбудеться 22 березня 2018 року о 10 год. 50 хв.

 

       На вказане число просимо з'явитися в приміщення Підволочиського районного суду (смт. Підволочиськ вул. Залізнична, 1 Тернопільської області) відповідача Пунду Анатолія Михайловича – 04 серпня 1965 року народження останнє відоме місце проживання якого – с. Городниця, Підволочиського району Тернопільської області.

 

Відповідачу, у разі невизнання позовних вимог, подати в зазначений строк до 22 березня 2018 року відзив на позов та посилання на докази, якими він обґрунтовується.

 

Попереджаємо, у разі неявки відповідача Пунди Анатолія Михайловича та неподання відзиву на позов, справа буде розглянута у його відсутності, на підставі наявних у ній даних та доказів (постановлено заочне рішення).

 

     Суддя Підволочиського

     районного суду                                                   Н.Б.Сташків