flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Недошитко Сергія Володимировича

29 січня 2018, 16:15

Оголошення про виклик до суду

Підволочиським районним судом Тернопільської області розглядається цивільна справа за позовом Глинської Наталії Володимирівни, жительки с. Криве Підволочиського району Тернопільської області до Недошитко Сергія Володимировича, жителя с. Жеребки Підволочиського району Тернопільської області про визнання особи такою, що втратила право на користування житловим приміщенням, судовий розгляд якої відбудеться 26 лютого 2018 року о 09 год. 10 хв.

На вказане число просимо з'явитися в приміщення Підволочиського районного суду (смт. Підволочиськ вул. Залізнична, 1 Тернопільської області) відповідача Недошитко Сергія Володимировича - 29 жовтня 1977 року народження, місце реєстрації та останнє відоме місце проживання якого — с. Жеребки, вул. Січових Стрільців,62, Підволочиського району Тернопільської області.

Відповідачу, у разі невизнання позовних вимог, подати в зазначений строк до 26 лютого 2018 року відзив на позов та посилання на докази, якими він обґрунтовується.

Попереджаємо, у разі неявки відповідача Недошитко Сергія Володимировича та неподання відзиву на позов, справа буде розглянута у його відсутності, на підставі наявних у ній даних та доказів (постановлено заочне рішення).

 

Суддя Підволочиського                                    Н.Б. Сташків

районного суду