flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Овчаренка Олександра Леонідовича

16 жовтня 2020, 14:38

 Підволочиським районним судом Тернопільської області розглядається адміністративний матеріал, який надійшов від Підволочиського ВП ГУНП у Тернопільській області про притягнення до адміністративної відповідальності Овчаренка Олександра Леонідовича за ч.1 ст.130 КУпАП, судове засідання по якому відбудеться 05 листопада 2020 року о 16 год. 30 хв.

  На вказане число просимо з'явитися в приміщення Підволочиського районного суду (смт. Підволочиськ вул. Залізнична, 1 Тернопільської області) особу, яка притягається до адміністративної відповідальності – Овчаренка Олександра Леонідовича, 25 квітня 1977 року народження, останнє відоме місце проживання якого – вул. Миру, 5, смт. Підволочиськ Тернопільської області.

  Овчаренко Олександр Леонідович наділений правами та обов’язками, передбаченими ст. 268 КУпАП.

  Крім того, особа, яка притягається до адміністративної відповідальності може отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://pv.te.court.gov.ua/sud1912/

  Попереджаємо, що у випадку неявки особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, справа буде розглянута у його відсутності, на підставі наявних у ній даних та доказів.

 

 

  Суддя Підволочиського

  районного суду                                                                             Н.Б.Сташків