flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Гладиша Петра Михайловича

16 жовтня 2020, 12:49

  Підволочиським районним судом Тернопільської області розглядається адміністративний матеріал, який надійшов від Підволочиського ВП ГУНП у Тернопільській області про притягнення до адміністративної відповідальності Гладиша Петра Михайловича за ст.124, ч.1 ст.130 КУпАП, судове засідання по якому відбудеться 05 листопада 2020 року о 16 год. 40 хв.

  На вказане число просимо з'явитися в приміщення Підволочиського районного суду (смт. Підволочиськ вул. Залізнична, 1 Тернопільської області) особу, яка притягається до адміністративної відповідальності – Гладиша Петра Михайловича, 11 березня 1977 року народження, останнє відоме місце проживання якого – с. Новосілка Підволочиського району Тернопільської області.

  Гладиш Петро Михайлович наділений правами та обов’язками, передбаченими ст. 268 КУпАП.

  Крім того, особа, яка притягається до адміністративної відповідальності може отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://pv.te.court.gov.ua/sud1912/

  Попереджаємо, що у випадку неявки особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, справа буде розглянута у його відсутності, на підставі наявних у ній даних та доказів.

 

 

  Суддя Підволочиського

  районного суду                                                                             Н.Б.Сташків