flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів суду! Робота суду буде тимчасово обмежена.

17 березня 2020, 15:06

Відповідно до   Постановою Кабінету Міністрів України №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу СОУГО-19» на період з 16 березня до 03 квітня 2020 року, встановлено особливий режим роботи судів України.

Зборами суддів Лановецького районного суду Тернопільської області, було прийнято рішення про відкладення розгляд судових справ призначених у період з 17 березня 2020 року по 03 квітня  у яких пояснення учасників справи є обов’язковими та які не можуть бути розглянуті без їх участі, про що сторони справи будуть повідомлені додатково.

Всі невідкладні судові справи будуть розглядатися у встановленому законом порядку.

Відповідно до статті 3 Конституції України, людина, її життя та здоров’я, визначаються найвищою цінністю. З метою убезпечення учасників процесу, працівників апарату суду, суддів від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та її масового поширення, висловлюємо переконливе прохання віднестися з розумінням до вищевикладеного і максимально утриматись від участі у судових засіданнях та відвідування суду на даний період часу.

Учасники судового процесу інформацію щодо судових справ можуть отримати  у телефонному режимі та засобами електронно-поштового зв’язку.

 Учасники судового процессу за заявою можуть ознайомитися з матеріалами судової справи,  шляхом надсилання сканкопій матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві, заяви про ознайомлення прийматимуться  на електронну адресу суду.

З усією відповідальністю повідомляємо, що у вказаний період часу, судом не будуть прийматися рішення по залишенню справ без розгляду у зв’язку з неявкою сторін.

Також до 3 квітня 2020 року скасовується проведення масових заходів, не пов’язаних із процесуальною діяльністю, зокрема, особистий прийом громадян, екскурсії, стажування тощо.

Лановецький районний суд Тернопільської області рекомендує  громадянам та іншим особам:

            - всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) подавати до суду в електронному вигляді на електронну адресу суду(inbox@ln.te.court.gov.ua), через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштовим зв’язком (47401, м. Ланівці,  вул. Шкільна,7), або факсом (035-49) 2-00-24;                                                - утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності ознак захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднене дихання, лихоманка тощо), або якщо Ви (чи члени Вашої сім’ї) протягом останніх трьох тижнів повернулись з країн інфекційного ризику.                                               

  Слідкуйте за нашими новинами на офіційному веб-порталі

Зразок заяви