flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Правове регулювання проходження державної служби в судах

12 грудня 2019, 14:33

10 грудня 2019 року працівники апарату Лановецького районного суду Тернопільської області взяли участь у семінарі на тему: “Правове регулювання проходження державної служби в судах”, організованому Чернівецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України.

 

Цимбалюк Олег Вікторович - начальник відділу по роботі з персоналом Національної школи суддів України    детально зупинився  на здійсненні керівництва діяльності кадрової  служби, забезпечення державної політики з питань кадрової роботи та державної служби в апараті. Відповідальності за неналежне виконання такої роботи. Особливості складання та правила  ведення кадрових документів.

 

Гуменюк  Наталія Олексіївна- заступник керівника апарату Хмельницького апеляційного суду у своїй лекції      нагадала порядок звільнення, переведення суддів і працівників апарату у зв’язку з реорганізацією суду; звільнення помічника судді. Умови та порядок прийняття на державну службу та порядок звільнення з посади державного службовця.

Було обговорено низку проблемних питань, що виникають при проходженні державної служби в судах.   Слухачі мали змогу поставити питання, зокрема, щодо порядку та умов прийняття на державну службу.

 

Прес-служба суду