flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Войцішевського Валерія Олеговича

17 березня 2021, 16:08

Оголошення про виклик до суду

 

                   Лановецький районний суд Тернопільської області викликає Войцішевського Валерія Олеговича, зареєстрованого в м. Ланівці вул. Сагайдачного,47,  як відповідача у цивільній справі за позовом АТ КБ "ПриватБанк" до Войцішевського Валерія Олеговича про стягнення заборгованості, судове засідання буде проводитися 02 квітня 2021 року о 08 год. 10 хв. в судове засідання, яке відбудеться у приміщенні суду за адресою: вул. Шкільна, 7 м. Ланівці Тернопільської області.

                   Лановецький районний суд Тернопільської області пропонує відповідачу надати всі наявні у нього докази на заперечення проти позову.

                  Про причини неявки Войцішевський Валерій Олегович повинен повідомити суд.

                 Войцішевський В. О. наділений правами і обов'язками, передбаченими ст.43 ЦПК України та має право подати відзив на позов, в порядку, визначеному ст.178 ЦПК України.

Крім того, відповідач може отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://ln.te.court.gov.ua/sud1910/gromadyanam/csz/

У випадку неявки в судове засідання – справа буде розглянута у його відсутності, на підставі наявних у ній даних та доказів.

 

Суддя Лановецького районного суду

Тернопільської області                                                                                                                                 А.В.Радосюк